14 фаци кои ќе ги препознаат сите што некогаш се опиле

CAgFMNMVEAAJDBD

Речиси сите некогаш се нашле во ваква ситуација, и поминале низ овие фази:

1. Кога сосема случајно ќе поминете пред огледало и за прв пат ќе си ја забележите пијаната фаца

2. Кога се возите во автомобил во пијана состојба

3. Кога некој ќе ве праша дали сте пијани

4. Кога пријателите конечно ќе дојдат на забавата на која вие веќе се „опуштивте“.

5. Фацата по првата испиена текила

6. Кога сте пијани, но сепак се обидувате да го следите разговорот

7. Пијано селфи

8. Кога ќе ја достигнете фазата на „длабоки филозофии за животот“

9. Предизвикот на заминување дома по забавата

10. Кога се обидувате да го најдете креветот без да запалите светло

11. Кога се обидувате да бидете што потивки но го правите сосема спротивното

12. Кога следното утро ќе се сетите на настаните од минатата ноќ

13. Кога ќе се погледнете во огледало следното утро

14. Кога ќе се разбудите сè уште пијани

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *