10-те најмоќни фотографии од синоќешните протести

ovHk1Yr

Вчерашните протести пред Владата на РМ во Скопје, дефинитивно ќе останат запаметени. После неколку часови мирно протестирање, толпата започна да го покажува својот гнев спротиставувајќи се на наредбите дадени од униформираните лица. Ситуацијата беше еднакво распламнета и на социјалните мрежи, каде постојано се поставуваа фотографии и видеа од случувањата на улиците во центарот на градот. Погледнете ги 10-те фотографии кои пленат со својата моќност:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *