10 играчки чие постоење е необјасниво

733

Една од работите кои најмногу асоцираат на детство се играчките, кои додека растевме ги имавме во изобилие. Најчесто тоа беа кукли, возила, плишани животинчиња и слични други предмети. Меѓутоа, во морето од разно-разни играчки создадени за да го обојат детството во најразлични бои, постојат и онакви кои се помрачни од останатите. Во галеријата подолу ви прикажуваме неколку хорор играчки чие постоење нема никаква смисла.

1. Бремено бебе

2. Хитлер

3. Барбика на која и растат градите

4. Кукла на шипка

5. Шипка за стриптиз со видео со инструкции

6. Оваа играчка

7. Бремена барби

8. Не, не, не!

9. Орео Барби

10. Ова:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *