10 бајковити домови над вода

2e4f1056-a839-4024-8b45-fa8d53f2dcdc

Шансата да се живее покрај или над вода, е речиси како остварување на соништата, меѓутоа ретко кој може да си ја овозможи. Постои неверојатна смиреност и чувство на удобност во звукот на брановите, и близината на брегот. Замислете само, станувате од спиење, и се расонувате со утринско пливање. Што подобро од ова?

Погледнете ги овие 10 фасцинантни домови над вода кои освојуваат со прекрасниот дизајн.

1.

The Most Stunning Water Homes Ever Designed

2.

The Most Stunning Water Homes Ever Designed

3.

4.

The Most Stunning Water Homes Ever Designed

5.

The Most Stunning Water Homes Ever Designed

6.

The Most Stunning Water Homes Ever Designed

7.
The Most Stunning Water Homes Ever Designed

8.

The Most Stunning Water Homes Ever Designed

9.

The Most Stunning Water Homes Ever Designed

10.

The Most Stunning Water Homes Ever Designed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *