Како би звучела „Hotline Bling“ во 40-те години?

ac7a53ff76d7445d8d8c611886654b08

Во ред, можеби во 40-те години од минатиот век немале мобилни телефони, меѓутоа, песната на Дрејк „Hotline Bling“ совршено се слева низ звукот карактеристичен за овие времиња.

Оваа кул преработка е дело на Postmodern Jukebox, познатиот YouTube кавер бенд кој од најпопуларните светски хитови успева да создаде неверојатни класици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *