Екстремен лет над Панама од кој ќе ве полазат морници

maxresdefault

Додека удобно си седите сместени во вашите комфортни столчиња, погледнете го ова неверојатно видео од кое ќе ви се наежи кожата. Станува збор за двајца авантуристи кои со костими за летање и GoPro камера успеаја да ја снимат Панама од високо. Лебдејќи меѓу највисоките облакодери на градот, Брендон Мајксел и Бен Верде создоа генијален двеминутен клип кое буди восхит во секого.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *