„Еаgles of Death Metal“ зборуваат за терористичкиот напад во Париз

Eagles-of-Death-Metal

За време на концертот на „Eagles of Death Metal“ на 13 ноември во концертната сала Батаклан во Париз, вооружени лица влегоа во објектот и отворија оган врз толпата, оставајќи зад себе најмалку 90 мртви. Во видеото подолу бендот зборува за трагичните настани кои се случија во текот на ноќта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *